Mäklarens bilder















































Dagens inköp av tillskott

Idag blev det återigen dags att beställa lite tillskott. I vanlig ordning beställde jag en Muscle Juice "Ultimate nutrition" som jag dricker efter träningspasset och även som mellanmål. Månadens smak blev banan - har tidigare haft jordgubb och en annan favorit Cookies & cream.



Tänkte även prova något för att få bättre fokus och kunna prestera lite mer. Produkten som rekomenderas heter Jack3D. Funkar riktigt bra enligt dom flesta som testat den. Ska intas 30 minuter innan passet.



Återkommer med resultat på denna om en månad. 



Beställer alla mina tillskott på www.gymgrossisten.se


Hus till salu

Har städat och städat och städat och nu är huset redo att fotas inför försäljning imorgon. Knäppte av några bilder själv precis, då det var länge sen vi hade det så här välstädat.


















Dagens tub


Bjöd på räkmacka

I fredags bjöds det på lite räkfrossa och bubbel! Jag gjorde mackor till älsklingen och hennes syster, men det fick bli en sallad till mig själv. Totalt gick det åt 2kg handskalade räkor. Gott gott gott!



Veckans blogg v.20


Mera mat

Grillen har fått jobba lite och alla är mätta och belåtna. Karréskivor och grillad paprika/majskolv serverades med en parmesanostsallad och en härlig vitlökssås.




Nu får det bli lite slappa i soffan innan det är dags att sussa kudden.

Mel lis?

Nej tack, inte idag. Investerade istället i en jasminbuske som vi planterade på framsidan. Ska tydligen dofta underbart när det blommar.



Snabbt & lättlagat

Igårkväll hade jag inte allt för mycket tid/lust/ork att laga mat. Gjorde en mycket enkel och snabb maträtt som jag kan rekomendera.

Valfritt kött - jag valde en grillskiva
Keso - paprika chili
Groddar
Hasselnötter
Sockerärtor & färska champinjoner

Tar max en kvart att tillreda & är både gott och nyttigt






Dags att tända grillen - på återseende!

Skrockfull?


Går mot intensiv städhelg

På onsdag förmiddag kommer fotografen och ska plåta inför annonsering av huset. I helgen är det ingen risk att man blir rastlös, kommer antagligen svettas Ajax på måndag morgon. Slipper iallafall städa inuti alla skåp och garderober den här gången, vilket vi definitivt inte kommer undan med inför visningen.

Morgonen spenderade jag på gymmet, ett ganska tafatt pass då jag har svårt att greppa saker just nu. Har för tillfället ganska stora blåsor och förhårdnader i händerna, vilket leder till smärta vid belastning. Har man skrivbordshänder så har man, inga robusta snickarnävar här inte =)

Med lite envishet går det säkerligen över och jag kan gå på fullt igen redan efter helgen.

Ikväll ska grillen tändas och doften av grillskivor ska spridas i området. Kanske t o m ska unna mig en kall öl till maten idag.

Jag vet -jag är extrem med det jag gör. Fast vafan - jag trivs med det


Ett litet projekt om dagen

Krypandes på knä har jag nu oljat in altanen på framsidan av huset. Märkligt nog har jag klarat mig från både ryggskott och andra skador. Det är helt klart värt att lägga lite tid på det, för det blir stor nyansskillnad på trallen.

Nu är jag hungrig som en varg och måste hitta på nån mat som går fort att fixa till....Har iofs några färdigkryddade grillskivor i kylen hmmm =)







En dags frånvaro

Gjorde en rivstart på bloggen och uppdaterade flitigt i en dag. Igår fanns det inte tid/ork att göra ett enda inlägg, men jag ska försöka bättra mig lite.
 
Dagen igår bestod av en himla massa jobb. Kul jobb ska tilläggas då jag trivs med att sitta vid datorn och plocka lite. Väl hemma skurade jag altanen på framsidan ren, med en s k tralltvätt. Fick lite grann på ena benet och det var då jag insåg att skurmedlet hade en viss frätande effekt. AJ!

Blev ett litet träningspass på kvällen där mestadelen av tiden gick till att träna ben. Ska dra ner på konditonsträningen några veckor nu, lägga om kosten lite för att försöka lägga på mig några kilo. Kul att laborera lite med kost/tillskott/träning för att se hur det påverkar kroppen.

På tal om kost, hämtade jag idag lunch borta på gymmet. Jespers hälsosamma alternativ heter dagens rätt. Jesper som för övrigt är PT till yrket, har utvecklat sin verksamhet med då bl a även mat.




Smakmässigt riktigt bra, men jag hade velat ha lite mer rotfrukter för att få upp en riktig mättnadskänsla.

Var imorse uppe innan tuppen och trodde jag skulle vara motiverad att träna lite armar/bröst. Så blev tyvärr inte fallet, utan jag genomförde mina set med noll motivation och intensitet. När jag kom hem väckte jag istället älsklingen och tog en gemensam morgonpromenad, vilket var väldigt skönt.

Nu blir det några timmars jobb till innan det är dags att åka hem och pensla på lite träolja på altanen.

Ha en fortsatt trevlig dag kära läsare!

Dagens tub


Dagens kreativitet

Då det går fort till husfotografering & visning tar vi lite städning/styling varje dag nu. Mitt lilla projekt för idag blev att byta till lite klassiska gardiner i vardagsrummet. Ingen större ansträngnng i vanliga fall, men när luften står helt still och solen ligger på var det faktiskt inte helt smärtfritt.



Nu får det bli lite mat i magen och sen en liten sväng till gymmet. Idag är det benen som ska få sig en rejäl omgång. Ska från och med nästa vecka gå på ett nytt träningsschema som mer centrerat riktar sig på olika muskelgrupper / pass.

Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll!

Ni som har möjlighet




Sitter på jobbet & har kafferast - sträcker jag på mig, kan jag få en skymt av det fina vädret.







Sex av sju dagar...

...består min frukost av:

Tre ägg, rostbiff alt. skinka, keso, sockerärtor, groddar, hasselnötter & lite hallon/blåbär.



Godsakerna sköljs ner med ett stort glas citronvatten


Ehhh God morgon!

Första orden som mina öron fick höra idag var inte direkt en sedvanlig morgonfras.
 
-DÖ! Flugjävel! DÖ!



Avslutade ändå kvällen igår med att slå ihjäl en familjemedlem till Runar på bilden ovan. Ikväll innan läggdags blir det full beredskap - ska idag investera i en ny flugsmälla. Var lite för ineffektiv med en ihoprullad veckotidning igår.

Det är dags

Sextio minuter av mitt liv har jag precis spenderat på en crosstrainer. Behöver nog inte gå in på att odören knappast var på topp efter det passet. Hann med lite "plankan" innan det var dags att bege sig hemåt (tack Lisa för tipset). För er som inte vet vad det går ut på hittade jag en passande bild på nätet:



Funkar ungefär som ovan - fast jag höjer upp benen på en bänk istället. Bra träning framför allt för magen.

Nu är det dags att följa John Blunds order och krypa ner i sängen.




Mätt & belåten

Grillat är absolut godast - idag blev det kycklingfilé och wokade grönsaker




Jag drar till gymmet en sväng - dags att svettas lite!


Känns knas - fast så är det

Den efterlängtade solen börjar nu få övertaget om den ihängande kylan, som envist bitit sig fast in på vårkanten. Känns lite konstigt att då ha känslan - Hoppas att sommaren går förbannat fort!

Nejdå, jag lider inte av nån större mental störning - inte som jag är medveten om iallafall. Det är så att vi har tagit beslutet att sälja vårt hus och flytta tillbaka in till stan. Detta kommer ske just efter sommaren om allting går som det är tänkt. Just nu är det mest stressande att ha husvisning och alla förberedelser kring det, det är inte bara att knäppa av en bild och sen sälja om man säger så.

Lägenheten som vi skrivit kontrakt på är en riktig pärla på ca 100 kvadrat och belägen 1 min från vattnet. Ett par minuter åt motsatt riktning och man befinner sig mitt i city. Är övertygad om att vi kommer stortrivas - nu återstår bara ett par tuffa månader innan huset förhoppningsvis är sålt.






Nya köket där det kommer lagas mängder med god GI-mat


Dagens tub


Ny vecka - nya tag

Blev lite smått besviken igår när bloggen var kritvit och jag var lite skrivsugen. Testade att göra ett inlägg men fick responsen "Error server 550", men idag poppade inlägget upp i allafall. Teknikens under slutar aldrig att förvåna.

Igår blev det ett kvällspass på gymmet, där armar och axlar fick sig en rejäl omgång. Känner mig aningens stel i kroppen idag, men det brukar ge med sig ganska fort. Förhoppningsvis har jag inga känningar ikväll då ett 1h långt cardiopass ska genomföras. Kommer troligtvis bli crosstrainer i vanlig ordning - har fått en konstig hat/kärlek till den träningsformen.



Veckans blogg v.19

Förväntar mig inte allt för många anmälningar - då jag inte varit varit alltför aktiv sista kvartalet.


 


Typiskt...

Dagen då jag väljer att börja blogga igen - Är dagen då blogg.se strular




Kul att startsidan är blank - fler som har samma problem idag?


Dagens tub


Lockar ett isbad?


Aktuell status?

Nu när jag är igång igen efter ca ett kvartal, var jag givetvis tvungen att kolla hur det gått för blogg.se och sin kommande iphone app vi fick i julklapp förra året.

Lite kul att min kommentar kring ämnet plockas upp av google:





Hittar fortfarande ingenting i appstore jag kan relatera till Blogg.se


Hur går det egentligen?

Nypremiär!

22 februari 2011 gjordes mitt sista inlägg i bloggen. Känner att det är nu dags att ta upp bloggandet igen, fast jag kommer inte lägga ner så många timmar som förr. Det värmer i hjärtat att några stycken fortfarande följer The Edge via Bloglovin & att det ibland trillar in en och annan kommentar på mailen. Tack kära läsare för ert tålamod.

Vad har då hänt sen sist?

Kan inte annat än att svara: -En himla massa!

Kan omöjligen göra en kort recension på ett enda inlägg, utan det får komma fram allteftersom. Hur som helst har jag lagt om min livsstil ganska radikalt. Från att mer eller mindre legat på soffan och tittat på film och druckit folköl - till att styrketräna sex dagar/vecka och äta GI (till 80%).

En del frågar varför?
Är det en ålderskris?

Jag svarar: -Det var dags!

Dags att utmana min kropp med något nytt. Ni som följt bloggen ett tag vet att jag är ganska envis och viljestark. Slutade med nikotin i september förra året och har så här långt inte ett enda återfall. Somliga anser att jag blivit besatt av träning/kost och att jag inte livsnjuter överhuvudtaget. Det är just det jag gör - njuter av livet i ett hälsosammare perspektiv.

Njuter av att känna den "kickback" som träningen ger mig - njuter av att fysiskt må så fantastiskt mycket bättre.

Träningen har blivit en naturlig del av min vardag och detta kommer givetvis att speglas här i min blogg framöver. Kategorin "Veckans öl" är numera ett minne blott och kanske ersätts av "Månadens tillskott" eller nåt liknande.


Önskar er alla en fortsatt härlig söndag - solen skiner utanför dörren - nu ska iallafall jag njuta lite av den!


RSS 2.0