Lite mat


Gymgrossisten Awards 2012

Kul med tanke på mitt föregående inlägg:

Varje år presenteras nya och innovativa produkter på marknaden, där leverantörerna har lagt ner mycket tid och resurser på att ta fram de allra bästa produkterna. Vissa blir storsäljare direkt och behåller sin position år efter år medan andra är populära under en kortare tid för att senare ersättas av andra.

Vi vill premiera duktiga och drivande leverantörer som utvecklar marknaden och ser till att kunderna alltid erbjuds det allra bästa. Detta gör vi genom Gymgrossisten Awards, där vi utser årets bästa och viktigaste produkter baserat på sälj, smak, kvalitet och kundnöjdhet*.

Vinnare i två kategorier:

* PWO of the year
      * Product of the year

>se samtliga vinnare här<


För mig gör det skillnad - stor skillnad

Vissa dagar när orken inte riktigt infinner sig och gympasset känns avlägset använder jag mig av PWO (pre- workout). Tar det även när jag medvetet ska köra tunga pass och riktigt köra slut på en muskelgrupp. Jag upplever det som att jag klarar av att pressa mig "det där lilla extra". Dom där lyften som normalt sett inte blir gjorda innan hantlarna läggs tillbaka i hyllan.

Somliga kan tycka det är överdrift eller rentav dumt att dra i sig preparat för att ibland orka gå till gymmet. Detta fungerar för mig och det och det är något jag tänker fortsätta med. Tillskottet jag använder mig av heter Jack3D och tas 30-40 minuter innan passet.RSS 2.0