Skallebank

Det hjälper inte att klaga, men jag ger det ett tappert försök iallafall. Vaknade med hals där det känns som att det flyttat in 5 hg med sand inatt, men än värre är det ovanligt nog i skallen. Jag brukar väldigt sällan lida av huvudvärk eller feber, så när jag väl får lite av varje reagerar min kropp otroligt starkt.




Ska inte gnälla mer då jag vet att många därute har det betydligt värre därute, och mitt kommer säkerligen gå över lika fort som det kommit. Så här ett par värktabletter senare klarar jag av min arbetsdag iallafall (hoppas jag), för att sjukskriva sig för småsaker är inte riktigt min grej. Det är dessutom fredag och ytterligare en ledig helg att se fram emot.

Hur ser era planer ut inför denna fredagskväll?
Varje dag i ditt liv är unik, se till att ta vara på den!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Kul du tittade in på min blogg.Hoppas huvudvärken släpper snart. Vilka fantastisk matbilder du tar Man blir hungrig av att se demmHa en så bra dag det går

2011-01-21 @ 10:41:11
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Emma

Usch då! Hoppas all värk ska försvinna snart då. Det är helt okej att klaga ibland ;-)Strax är ju som sagt helgen här och visst är det superskönt! Mina planerar är soffan och Lets Dance som jag följer slaviskt haha..



Hoppas ni ska få en mysig kväll hela familjen! Kram

2011-01-21 @ 10:45:26
URL: http://firstladies.blogg.se/
Postat av: Nathalie

nu är dagens blogg tävling igång igen:D anmäl dig gärna:D länk: http://liborius.blogg.se/2011/january/anmal-dig-till-dagens-blogg.html#comment

utser en vinnare lördag morgon:D

2011-01-21 @ 10:56:40
URL: http://liborius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0