Nyårsmiddag
- Det här var ärligt talat det godaste jag nånsin ätit.
Den meningen gör mig otroligt glad och stolt på årets första dag. Vad åt vi då på nyårsafton som förtjänade ovanstående kritik?
Förrätt:
Honungsgratinerad- och prosciuttolindad chévreost serverad på salladsbädd. Toppad med rostade nötter och svartvinbärscoulis. (Tack till Marika för receptet)
Varmrätt:
Grillad oxfilé & örtpotatis - krämig grönpepparsås. (Tack till Fredrik för receptet på såsen)
Halloumi & rostade pinjenötter - grillad sparris
Dessert:
Vit chokladmousse med hallon/blåbär/jordgubbar & chokladflan
Tack kära vänner för en riktigt trevlig kväll!
Kommentarer
Postat av: Josäfin :>
Det där såg inte så dumt ut...
Postat av: cherie
Åh, vad gott det ser ut! :)
Trackback