Den gick ner

Veckans öl dracks förvisso redan igår, men presenteras först idag. En bra sällskapsöl, ganska lättdrucken men jag tyckte den smakade lite plåt (trots glasflaska) i eftersmaken.

       
 
LJUS LAGER
   
Flagga  Zeunerts Merke  (nr 1471)
   
Land Sverige
   
Distrikt Sverige
   
Alkoholhalt 5,3 %
   
Färg Gyllengul färg.
   
Doft Maltig, något syrlig doft.
   
Smak Medelfyllig, fruktig och maltig smak med medelstor beska.
   
Användning Serveras vid ca 10°C till svensk husmanskost, exempelvis kokt paltbröd med stekt fläsk och vitsås som smaksatts med messmör, eller som sällskapsdryck.
   
Beska=5
Beska
Fyllighet=5
Fyllighet
Sötma=3
Sötma
  Fågel
 
Fläsk
 
Nöt
 
Buffémat
 
Varje dag i ditt liv är unik, se till att ta vara på den!

Kommentarer
Postat av: t i l d a c o r n e l i a .

Nu finns vinnarna från dagens blogg uppe! ;) Gå in och kika om du var en av dom som vann! :)



Ha en bra fredagkväll! :)

2011-01-28 @ 18:37:15
URL: http://tildacornelias.blogg.se/
Postat av: Diana -bloggen man bara måste läsa!

Sv, denna fredagskväll händer nog inte mycket, kanske ut med nån kompis :D

Sj då ? ;}

2011-01-28 @ 18:41:39
URL: http://diianaas.blogg.se/
Postat av: Frida

Svimmade i duschen och slog upp ett jack vid ögat :)

2011-01-28 @ 18:42:19
URL: http://kindereggsurprise.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: jag jobbar för fullt! själv då? :)

2011-01-28 @ 18:51:15
URL: http://janets.se
Postat av: Laks

haha X) får man inte dricka vin till vegetarisk mat eller? :P

2011-01-28 @ 19:25:02
URL: http://laks.webblogg.se/
Postat av: frida

sv: det blir bara att vara hemma och ta det lugnt ikväll. Vad har du för planer då?:)

2011-01-28 @ 19:38:58
URL: http://fridasverklighet.blogg.se/
Postat av: emma

har precis bakat "kärleksmuffins", nu väntar jag på pojken min! själv? :)

2011-01-28 @ 19:59:00
URL: http://eemwas.blogg.se/
Postat av: ness

Tack detsamma:D

kramkram

2011-01-28 @ 20:15:48
URL: http://bloodi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0