Tidig kväll

22.00 och ligger redan nerbäddad i sängen. Blir påtagligt påverkad av att mörkret gör entré betydligt tidigare numera. Hösten tar ett stadigare grepp för varje dag som går, vilket brukar innebära tända värmeljus och mycket film. Sommar och bad är härligt men jag tycker verkligen att även hösten är fantastisk. Regnet är väl iofs ingen jättesuccé när jag cyklar till jobbet, men att komma hem och krypa upp i soffan med ett glas vin-tända ljus & en bra film är underbart.

Har ikväll zappat runt bland kanalerna utan att egentligen fastnat för nåt speciellt. Tittade lite på galningen Per Morberg när han lagade en mumsig middag åt sin dotter och svärson. Sistnämnda visade sig vara ingen mindre än storsnoken Fares Fares, härlig skådespelare och producent. Jaja, hur som helst måste Per ha en skruv lös nånstans då han beter sig som en förvirrad iprenman på kockutbildning. Trots detta blir slutresultatet av hans matlagning helt sagolik. Kockunderhållning på hög nivå då han har en kall öl på bordet och svär i var tredje mening, men lyckas ändå få till det med en smula charm.

Min tv-kväll avslutades med en dansk dokumentär om Tobias Möller. En tragisk historia om en pojke som gjorde allt för uppmärksamhet. Från snatteri till bankrån - 16 år bakom galler. Missade sin dotters sex första år i livet innan han blev frigiven. Klarade ett par år innan det var dags för ny dom på fem år för grovt väpnat rån.

Dags för mig att få besök av John Blund och sussa kudden några timmar.

Varje dag i ditt liv är unik, se till att ta vara på den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0