Wu-Tang Clan Ain't Nuthing Ta F' Wit

Lås in din dotter & bunkra upp med drogtester Wu tang clan är bokade till "Way out west" festivalen i Göteborg. Ryktet säger att dom gjorde av med hundratals kondomer backstage på Hultsfredsfestivalen. Hittade en "rider" kravlista från tidigare bokningar och den innehöll bland annat: 6 big boxes of Magnum condoms.

Killarna i Wu-tang clan lever verkligen upp till varenda fördom gällande rappare. Antalet åtal för innehav av narkotika och vapeninnehav överstiger både fingrar och tår hos ett fotbollslag. Åtal för överlagt mord finns även det med på meritlistan.

Är det verkligen hip hop att röka gräs till frukost - middag och kvällsmat för att sedan ge sig ut på gatan och skjuta nån stackare med "fel" färg på kepsen?

Skulle svaret vara ja på frågeställningen ovan så har vår käre Petter en del saker att hinna med innan han lägger av med musiken. Ken har åtminstone hunnit med en snabb vända bakom galler för narkotikainnehav och grovt bedrägeri. Ska man gratulera till bad boy titel i det fallet, eller ska man beklaga en vriden syn på tillvaron?

Hur som helst blir det besök av New yorks nymfomanerna Wu tang clan på Way out west.

Varje dag i ditt liv är unik, se till att ta vara på den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0