Nyhet från Gaspari

Gaspari - Vasotropin

Bortom Nitric Oxide (kväveoxid)!

  •      Använder NOSPEP en unik NOS-Aktiverande Bioaktiv peptidfraktion
  •      Innehåller Naturligt förekommande Nitrater som härrör från växtextrakt
  •      Stöder Uthållighet & Hyperemi Laktat Donor & glycerofosfat

Gaspari har tagit pumpen till en ny nivå. Arginin var inte tillräckligt när det gäller att få fram verkligt effektiva pumpar (dvs. hyperemi). Att fokusera på en eller två fysiologiska vägar för att få en galen pumpräckte inte heller. Gaspari har genom Vasotropin funnit en ny lösning för att driva på blodsvullna muskler. Det första tillvägagångssättet var att öka NOS-aktiveringen genom att leverera en potent Bioaktivpeptidfraktion. Lägg därmed till ett kraftigt örtextrakt som levererar naturliga nitrater och ett potentstilbenderivat som hjälper med nutritionell partitionering. Den banbrytande formulan är sedan laddad medbåde en laktatgivare och en kraftfull glycerofosfat för att stödja uthållighet och hyperemi (pump). Vasotropin är den ultimata pumpprodukten och troligen det "sjukaste" branchen har skådat, detta är produkten för dig som vill uppleva en pump du aldrig tidigare någonsin kommit i närheten av. 

Dosering:  Tag 3-6 kaplsar, gärna med måltid innehållandes kolhydrater. Kapslarna intas ca 1 timme innan träning. Börja med 2-3 kapslar och känn av din tolerans och produktens effekt, öka successivt med 1 kapsel vid behov. Överskrid ej 6 kapslar. 

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Doseringsrekommendation bör ej överskridas. Rekommenderas ej till personer under 18 år, ej heller ammande eller gravida. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion.

Varje dag i ditt liv är unik, se till att ta vara på den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0