Jag vill vara vampyr pappa...

...och så fick det bli. Tog en timme att sminka :-) men brutalast på festen blev han garanterat.Blundade och njöt

Var och lyssnade på Eldkvarn ikväll. Trots att dom spelat tillsammans i 40 år smittar deras passion till musiken av sig. Gick därifrån med ett leende på läpparna.

Fast du Plura: Den där buken är inge vidare hälsosam.


Tack till min älskling för trevligt sällskap denna kväll.


Tänker...

En trötthet spränger i min kropp, framkommen av mental kvicksand. Jag håller mig straxt över ytan med trampande ben och malande tankar. Varför? Hur? Vad kan jag göra?

Att slappna av och låta mig sugas ner till botten är inget alternativ, så jag fortsätter att kämpa där vid ytan.  Tänker genomföra min kamp så länge det krävs, för jag har styrkan där inom mig. En styrka som kan översättas i kärlek och framförallt passionen till kärleken.

Jag har för evigt min hand utsträckt och den snuddar vid din. När kraften blir oövervinnerlig och när det känns rätt, är jag övertygad om att greppet blir taget. Vi kan då tillsammans dra upp varandra och lämna sanden bakom oss.


Vad är grejen?

Var inne i en leksaksaffär igåreftermiddag och inhandlade lite vampyrgrejer till grabben som ska på maskerad ikväll. En kille 30+ närmar sig kassan och expediten vet direkt vilket ärende det gäller:

Det var perfekt tajming, jag har precis packat upp dom. Säger hon glatt.

Jag får intrycket av att han ofta besöker butiken och blir genast lite nyfiken på vad det är han köper. Killen som är ganska tunnhårig fast ändå lyckats skaffa hästsvans och klädd i ett par säckiga rutiga brallor, ser inte direkt ut att leka med Barbiedockor.

Han talar om att han visste att leveransen skulle ske just idag, och att han väntat länge på bla bla bla....
Jag uppfattade inte det sista han sa, så jag ställde mig lite vid sidan för att se vad han höll i handen.Killen samlade på Magic kort (åldersgräns 13). Något undrande betalar jag för vampyrgrejerna och lämnar sen butiken.

Kan någon förklara för mig varför en vuxen man samlar på såna här kort?

Besatthet utan elegans

The roommate var ingenting som efterlämnade ens en smula av en fundering. Dåligt manus följt av skådespelarinsatser som får American Pie III att förtjäna 14 Oscars. En teenmovie med inslag av en psykopat som medvetet skippat sina schizofrenitabletter. Hade inga som helst förväntningar, och så här i efterhand är jag ganska glad för det.

Var ungefär lika kul som att stirra på en flottig pizzakartong i 1 timme och 30 minuter.


RSS 2.0