Lugn morgon

Mysbrallorna är på och på bordet står en riktigt fluffig kaffe latté. Använder idag mjölken Latte Art som inte är världens bästa hälsoalternativ, men oj vad gott det blir.

En härlig morgon där även julskinka och Edvins fantastiskt goda senap fått vara med. Antar att det straxt är dags att bege sig in i duschen och göra sig i ordning för dagens bravader. Kalas på lekland och pepparkaksbak är två saker som ska bli gjorda i vilket fall som helst. Behöver verkligen röja undan en massa flyttkartonger och grejer om det ska bli nån ordning här hemma.

Känns inte jätte inspirerande att ta fram dammsugaren för att sen kryssa sig fram bland allt som står utplacerat överallt. Nej, idag får det verkligen bli en kraftansträngning att komma något sånär i ordning.

Ser fram emot imorgon då min älskling och jag ska gå och lyssna på Melissa Horns vackra röst. Har inte riktigt tagit till mig hennes nya skiva än, men hennes två tidigare sitter väl inarbetade i skallen vid det här laget.Dags att få lite ordning på sig själv och sen ta tag i resten!

Varje dag i ditt liv är unik, se till att ta vara på den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0