Fortfarande liberal?

För ca två år sen såg jag ett debattprogram på tv gällande droger. Medsittare i panelen var som vanligt brassrökaren Alexander Bard som helst skulle se hampaplantor på stortorget om han fick välja. En annan person som i detta program även han försvarade drogmissbruk och drog starka band till individens egna val och så vidare var artisten/låtskrivaren Andreas Kleerup.

Nyhetsmorgon två år senare dyker Kleerup upp i rutan igen. Inte för att prata droger utan är där för att han skrivit musiken till en ny opera (Aniara) som straxt har premiär.

Långsamt och släpigt svarar han på dom få frågarna han får. Han har svårt att fokusera och artikulera och ser i mina ögon otroligt sliten ut. Hans beteende försvaras av närstående med förklaringen att Kleerup har stark kontakt med sitt inre.



Varje dag i ditt liv är unik, se till att ta vara på den!

Kommentarer
Postat av: nicklas

riktigt nice blogg:)

2010-10-21 @ 09:04:56
URL: http://fejkadblond.blogg.se/
Postat av: nicklas

hehe okej ja gör det :) ha det bra på jobbet

2010-10-21 @ 09:17:18
URL: http://fejkadblond.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv. superkul att du är med i dagens blogg :D



jag är själv med i en tävling och skulle behöva din hjälp. Det tar bara en sekund.. Skulle du kunna rösta på min outfit här? klicka på länken och sen på rösta. Det skulle vara guld värt.Man kan rösta varje dag!Det är därför jag alltid skriver det på dagens blogg hiihi Kram

http://www.ellos.se/?startpage=3976&action=detail&id=403&extcmp=SE_FBSHARE_AW10KLING&lang=SE

2010-10-21 @ 11:37:58
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0