2011-07-21

Hade en förhoppning om att en rejäl urladdning med blixtar och dunder skulle härja hela natten lång. Det enda vi fick var lite ljusfenomen borta i horisonten följt av en svag knall långt efter man gett upp att räkna. Enligt kommentarer på Facebook verkade det vara århundradets oväder på bland annat Gotland. Du har väl inte missat att även The Edge numera finns på Facebook? Gilla http://www.facebook.com/TheEdge.blogg så missar du inga uppdateringar framöver.

Träningspasset gick bra igår - tränade mestadels ben, men även en del rygg. Gjorde bra ökning viktmässigt i favoriten benpress. En övning som i första han belastar främre och inre delen av låret (beroende på utförande). Viktigt att tänka på i utförandet är att inte låsa knäna vid övningens topp, då detta belastar knälederna på ett negativt sätt. Tänk även på att arbeta med full rörelselängd så att inte repsen blir för korta.



Nu blir det jobb i några timmar framöver, men sen börjar äntligen min efterlängtade SEMESTER!

Varje dag i ditt liv är unik, se till att ta vara på den!

Kommentarer
Postat av: Madde

SV; Men skönt alltså! :D

2011-07-22 @ 09:37:47
URL: http://thabiiatch.blogg.se/
Postat av: bella

jag fick oxå bara massor med ljussken. i o försig så var det jävligt häftigt det oxå, när blixtrarna slog ner i Norrköping så lös hela min bonnhåla upp som jag bor i. inget muller, ingen förvarning utan bara verkligen piskande regn utanför och sen ljussken på ljussken som lös upp allt.

men så blev jag rejält avundsjuk när jag läste på facebook att dom i stan hade drabbats av deras värsta åskväder någonsin.. :p

2011-07-22 @ 10:09:22
URL: http://bellabodelsson.blogg.se/
Postat av: anna

ja jag vet men seriöst, de är mer roligt nu än skrämmande för de är ju bara avundsjuka..de liksom sjunger om de..

2011-07-22 @ 11:41:30
URL: http://backtoblackhair.blogg.se/
Postat av: http://stardollcheyen.blogg.se

ha en bra dag :)

2011-07-22 @ 18:31:47
URL: http://stardollcheyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0