Tankeställare

Dom kallar sig Kungarna av Tylösand, en hoper ungdomar med alkoholisttendenser och ett extremt bekräftelsebehov. Just nu gör dom som samtliga B-kändisar redan gjort efter sina tv-debuter, nämligen åker på Fylleturné till alla orter dom är välkomna.

Från målvakt till DJ = Magnus Hedman 37 år

Gisleparken - Festen är ett faktum. Hedman i sällskap med Kungarna väljer vilken musik som härnäst ska pumpas ut genom högtalarna, och tillfredställa dom skrikande tonårstjejerna som gör allt för att överrösta varandra.

- Hedman var ganska risig, säger Jockiboi 25

Joakim Berg & Nemo Hedén - Ni som supit er igenom en sommar nu och antagligen kommer fortsätta med det på er så kallade Fylleturné, i vilket skick kommer ni vara just fyllda 37?
Glöm inte att Hedman varit landslagsmålvakt och ganska vältränad för inte alls så länge sen. Om ni tycker att han chanserat på ett par år blir ni två ingen rolig syn om ni fortsätter med er livsstil, det kan jag garantera.

Så fort Schulman & CO har kläckt en ny usel programidé lämnas ni ensamma kvar - småtjejerna får nya karaktärer att se upp till och vad får ni? Möjligen chansen att medverka i svenska versionen av Celebrity Rehab.


Varje dag i ditt liv är unik, se till att ta vara på den!

Kommentarer
Postat av: Linn

Kika in i min blogg, mycket intressant ;)

2010-10-20 @ 10:32:09
URL: http://linnlagerskog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0