Matematisk sanning

      

Är detta samma program fast i olika skepnader? När jag satt där i soffan igår kunde jag iallafall inte låta bli att tänka tanken. I en annan del av Köping skildrade verkligheten på ett gruppboende och bevisade att livet är underbart även om man har en hjärnskada. Det var kul och underhållande och det syntes verkligen att dom medverkande i det programmet verkligen hade roligt under inspelningarna. Litet undantag för den ibland något kritiska Tobbe, som för det mesta tyckte allt var äckligt och allmänt skit. Fast även han gick att få nöjd med några koppar nybryggt kaffe.

Bonde söker fru saknar enligt mig underhållning helt och hållet, och deltagarna är stela som istappar en kall februarimorgon. Ingen regel utan undantag då en av bönderna hade smilgroparna långt uppe vid öronsnibbarna och en klämkäck attityd som en Göteborgare på extacy.

Skippa mellantingen och se till att producera en ny säsong av "I en annan del av Köping" istället. Där är iallafall kärleken och känslorna på riktigt.
Varje dag i ditt liv är unik, se till att ta vara på den!

Kommentarer
Postat av: Hanna N

Tack för den fina kommentaren, blev verkligen glad! :) Jag tror dock inte att jag kommer att sjunga nå mer jazz på skivan, jag gillar att sjunga så mycket olika genrer så det är nästan omöjligt för mig att rikta in mig på en!

2010-10-14 @ 10:39:09
URL: http://justbcause.blogg.se/
Postat av: Z A N D R A :)

sv: aha okej! :)

2010-10-14 @ 12:06:43
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: luffi

ja om jag kunde html !! guud då hade jag bytat i veckan hela tiden! hahahha tur jag blev sponsrad med dt!! hehe kika gärna in annaform.se hon är riktigt duktig!!

2010-10-14 @ 18:36:48
URL: http://www.luffi.se
Postat av: liindblaads

Tack för att du är med ! en vinnare läggs upp ikv :)



//liindblaads

2010-10-14 @ 19:03:06
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Postat av: Björnfot

"Jävla djurjävel, är du från Norrköping eller? Vad kostar den, 1000 spänn eller?" Tobbeglimtar från Köping;)

2010-10-14 @ 22:10:35
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Vinnaren av dagens blogg är nu utsedd, gå in och titta om det var du som vann! Om inte så kommer det en ny chans imorgon! :D

2010-10-14 @ 22:15:10
URL: http://HTTP://FRIDASJOBLOM.BLOGG.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0