Helgen gick fort

Lördag Malmö: Shopping och lite mer shopping. Var tvungen att i efterhand kolla ungefär hur många skobutiker det fanns i stan. Fick hela 59 träffar på hitta.se efter en sökning på just ordet sko, tror bestämt att vi iallafall besökte 75% av dessa butiker.

Första prio var inte ens skor utan en vinterjacka till älsklingen, vilket blev fantastiskt snabbt avklarat (Tack till Lisa som agerade personal shopper). Det blev en svart Didrikson från Inter Sport:



Efter fem timmars shopping kändes iallafall mina ben något slitna och vi begav oss till hotellet för en stunds vila. Njöt av ett varmt bad och en stor tjeckisk öl *sämre har jag haft det*

Kvällen bjöd på riktigt god mat, blev ett besök på Steakhouse på Lilla Torg. Underbart att kunna sitta på en uteservering kvällstid utan att frysa. Lägg märke till antalet gasolbrännare på bilden nedan.



Efter att ha ätit mer eller mindre en hel oxe blev vi rekomenderade ett ställe där "live" musiken var i fokus. Vi stegade bort till den Irländska puben "Paddys" i tron av att få höra lite stämningsfull musik. Ölen smakade som den skulle, men när bandet äntrade scenen och rev av den ena popdängan efter den andra gav vi upp och gick tillbaka till hotellet.

Det är fult att tjuvlyssna, men ibland kan man inte låta bli:
Helgens i särklass roligaste kommentar bjöd en kille på när han diskuterade sex med en kompis

- Inte för att skryta men inatt fick hon inre blödningar.

Om det hela handlade om storlek eller vildhet framgick inte.

Tack Fredrik & Lisa för en riktigt mysig helg i Malmö. Får se vart vi hamnar nästa gång

*Kram*

Varje dag i ditt liv är unik, se till att ta vara på den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0