Vilken dag

Här sitter man, genomsvett, mätt och tittar på fotboll. Har inte följt VM slaviskt, fast när det närmar sig slutet börjar det bli intressant. Idag blev det ett par timmar på stranden innan det var dags att bege sig in till stan för lite shopping. Ikea blev första stoppet, resulterade i en ny matta och en del småplock. Nästa anhalt Åhlens där det skulle inhandlas lite ny inredning till ett av badrummen. Blev inte jättebesviken då den något "brat" färgade mattan var slut för tillfället.

Felix investerade i ett par nya fotbollsskor a´la grus modell på Team Sportia. Tanken var att endast springa ytterligare ett kort ärende på Maxi, men i förbifarten till Teknikmagasinet blev det varsin ny Kick bike till barnen. Dags för lille Emil att lära sig åka som dom stora pojkarna, hjälmtvång tills vidare.

Efter detta farande förstår ni säkert att magen skrek "grilla grilla grilla", vilket vi givetvis gjorde så fort vi kom hem. Idag åkte det på klassiska karrékotletter på Webern - tack ICA för fantastisk marinering. Ibland är det så himla skönt att ha köttet färdigmarinerat, framförallt när magen inte ger en tid att förbereda allt själv. Gott blev det i vilket fall som helst - grillskiva med grillade grönsaker & smör/vitlök stekta champinjoner.



Varje dag i ditt liv är unik, se till att ta vara på den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0